top of page
Yazarın fotoğrafıKoray Yasa

2022 ÜCRETSİZ TEMEL DOSYALARLA BAŞLAR!

Yeni yıl için büyük beklentiler? İşte iyi niyetimizin kanıtları!

Otomotiv dünyasından gelen daha fazla esneklik talebini desteklemek için , temel dosyaların indirilmesini orijinal dosyalardan ayırmaya ve temel dosyaları ücretsiz olarak sağlamaya karar verdik. RACE EVO yazılımından tam olarak yararlanmak ve bağımsız ayar işlemleri için de büyük değerinden yararlanmak için bir neden daha.

İKİ DOSYALARI KARŞILAŞTIRMAM GEREKİYOR MU?

RACE EVO Plus veya Plus Full ile temel dosyaları ayrılmış alandan veya doğrudan yazılımdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


KÖLE AĞLARI YÖNETMEK İÇİN MAKSİMUM ESNEKLİK Mİ ARIYORSUNUZ?

Race Manager aracılığıyla dosya alışverişini yönetmek için temel dosyaları ücretsiz olarak edinin ve organize veritabanından yararlanın: dosyaların nereye park edileceğine dair adlandırılmış klasörlere gerek yok. Race Evo, ayarlama ihtiyaçlarınız için ideal olan basit ve hızlı entegre bir sistemle verimlilik ihtiyacınızı destekler.

ORİJİNAL DOSYA GEREKLİ Mİ? SORUN DEĞİL!

Orijinal dosyayı indirmeniz gerekiyorsa (artık temel dosyadan yayınlandı), yine de onu Race Evo ve Rezerve Alandan alabilirsiniz. Dosyalar, New Genius'un araçtan gerçek okumayı desteklemediği her durumda ücretsiz olarak sağlanmaya devam eder. Bunun yerine New Genius tarafından okuma destekleniyorsa ancak yine de onu Race Evo'dan ve/veya Ayrılmış Alandan almak istiyorsanız, 19 Ocak'tan itibaren maliyeti standart ayarlar dosyasına göre ayarlanacaktır.


35 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page