top of page

MOTO GUZZİ V85 TT: RAPİD BİKE İLE MACERA RUHUNUZU SERBEST BIRAKIN

Rapid Bike ekibi yeni yıla Moto Guzzi V85 TT'yi geliştirerek başladı : Geçmişten gelen güçlü duygular uyandıran bir macera motosikletinin ihtiyaçlarına uygun “All Terrain” ünlü modeli! Bu popüler bisiklet, en son Euro 5 yönetmeliklerine tamamen uygun, ikonik 90° boylamasına V-twin 850 cc motorla donatılmıştır.

Evo ve Racing eklenti modüllerinin kurulumu , aynı zamanda gerekli ve benzersiz olan bir motosikletin kendine özgü karakterini geliştirmek için gerçek bir fark yaratırken, "Made in Italy" yakıt doldurma teknolojisinin avantajlarından yararlanır.


Rapid Bike Evo enjeksiyon değerlerinin yönetimi , özellikle düşük devirlerde, ikiz silindirli motor güç dağıtımını önemli ölçüde artırır: bu, en zorlu patika yollarında bile yumuşak gaz kelebeği açıklıklarını yönetmek için mükemmel bir çözümdür. "Dene!" – bu, yakıt doldurma ve ateşleme iyileştirmelerinin sürüş deneyiminin her yönünü doğrudan nasıl etkilediğini takdir etme olanağına sahip olan V85 TT sahiplerinden gelen coşkulu geri bildirimdir.


GERÇEKTEN ÖNEMLİ OLAN NE!


Dimsport Dyno Bike'da Rapid Bike Master PRO ile birlikte gerçekleştirilen test, 3000'den 7500 RPM'ye kadar yaklaşık 2 hp'lik tutarlı bir güç artışının altını çiziyor: Bu, Rapid Bike Racing eklentisi ile donatılmış stok konfigürasyonunda bir motosiklet için oldukça değerli bir sonuç (tps 14) . - yakıt ikmali kitinde.




7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page